Utorak ce biti dan za SRECNE LJUBAVI…

Utorak ce biti dan za SRECNE LJUBAVI…

19. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se pocnete okretati sebi. Od vas  se ceka da krenete za jednim bikom, a vi nikako da to ucinite. Kao da svesno prepustate drugome onog ko se vama svidja. Danas je dan za akciju, dan za srecne ljubavi.A  vi za srecnika zodijaka.

 

BIK

Od vas se ceka da budete otvoreniji i da pokazete sta zelite.Ono sto je  vasem srcu znate samo vi. Vase ce srce da kuca zarom  koji mora da se rasplamsa i da jednoj vagi pokazete da ste zaljubljeni.

 

BLIZANCI

Vasa je ljubav vrlo specificna i pokazite da ste svesni  toga. Nikako da se okrenete  u jednom smeru i da budete konkretni. Jedna osoba oceuje da izlijete svoje emocije iz srca. Pozurite, mogli biste da zakasnite.

 

RAK

Sve vase  price su nemocne jer ne pokazujete da imate snagu. Trebali biste da znatno ojacate da bi vasa prica potekla. A tek da bi se ostvarila sa jednim lavom, morate koristiti svaki momenat da mu se dodvorite.

 

LAV

Rak je onaj znak koji zeli da bude pored vas. Oseca da vas voli ali nikako da smogne snage da vam to kaze. Ako zelite da vam pridje i da budete skupa, ohrabrite je. Danas ce vam se jos neko udvarati.

 

DEVICA

Ne znate sta vas ceka, ali imate plan.Moracete da obnovite jedan otvoren razgovor. Ovog puta vrlo otvoren i konacno da zaokruzite svoj zakljucak. Da li ce vasa prica da urodi plodom ili jabukom razdora?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2