Izaberi i saznaj sta krije novogodisnji  paket-SRECU, NOVAC,ili NEPRIJATNO IZNENADJENJE!

Izaberi i saznaj sta krije novogodisnji paket-SRECU, NOVAC,ili NEPRIJATNO IZNENADJENJE!

21. prosinca 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI NOVOGODISNJI PAKET BROJ 2

Vi koji ste izabrali  novogodisnji paket broj dva izabrali ste paket broj dva, paket zute boje. Bice da vam ovaj paket sprema bas nesto cemu se niste nadali. Sreca koj vam sledi bice u novcanom dobitku kojem se nikako niste nadali.

Da li ce to biti neka povlastica kao novcana povisica na radnom mestu, iznenadni dobitak kojem se ne nadate, ili od strane rodbine? Bice to ne bitna cinjenica u odnosu na radost koju ce vam priciniti. I to bas sada  kada ste  u situaciji kada niste bas u izobilju, a pred vama su dolazci praznicni dani.

Taman za toliko da se pokazete, a da ni malo ne izostanete u odnosu na vase drustvo. Uz to, masna je zelene boje sto znaci da   cete biti dostojanstveni i znati da odrzite svoj ponos, kao i uvek.

AKO STE IZABRALI NOVOGODISNJI PAKET BROJ 3

Vi koji ste izabrali paket pod rednim brojem tri, svakako da vas ceka iznenadjenje. Sta je ono sto vas moze tako iznenaditi i ne pomsljate. Svakako je to sreca kakvoj se niste nadali, pa ni slucajno.

Odavno ste se nadali  da ce i vas naci nova ljubav i da ce biti mnogo drugacija. Da ce biti posebna i nezna, a istovremeno i cvrsta, iskrena i cista.Vas paket je jarko crvene  boje a da niste ni pomislili kako vam je , i da cete biti obradovani jednom novom srecom. Bice to sreca u liku  jedne nezne osobe, ali  koja zna da voli, iskreno i nesebicno.

Radujte se dolazecoj novoj ljubavi i vezi, koja ce imati svoj prelep pocetak.

Stranice: 1 2