Petak ce biti dan za raskid blizancima, sumnju strelcima, ali i za srecu nekima…

Petak ce biti dan za raskid blizancima, sumnju strelcima, ali i za srecu nekima…

22. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta biste  ovog dana, a ceka vas mnogo toga. Zavrsnica  radne nedelje, priprema za vikend i nove planove. Sve vam je to u glavi, a ipak niko vam ne veruje. Posebno partner do kojeg vam je stalo.

 

BIK

Da ste malo drugaciji, sve bi moglo biri daleko drugacije. Svaka promena na bolje od vas cini nekoga mocnoga.Isto tako i promena na gore od vas cini coveka bezvoljnog. Danas se ne smete ponasati kao gubitnik, neko vas gleda.

 

BLIZANCI

Vi zaljubljeni ste dugo u vezi kojoj je odsviran kraj. Osetili ste da je vasa ljubav pomankanje, vec samo navika.Red je da definitivno sredite sve sto je do vas  i da se zna na cemu ste. Sledi definitivan raskid.

 

RAK

Osecate se beznadezno i vreme je da se malo oraspolozite.Kako god da vam je, ne smete se resiti   da se predate. Od vas se ocekuje da budete jaci  i da se pokazete kao borac.

 

LAV

Ne slazete se  sa onim sto vas  je snaslo ali niste ni svesni  da je lose. Partner vas je   poceo da vara a vi to nikako da ste  svesni. Od vas se ceka da ste  jaci i da svoje dostojanstvo sacuvate. Izborite se za pobedu i pored tuge.

 

DEVICA

Ne znate gde ste i sta vam je ciniti, a neko vas vec dugo iritira.Od vas se ceka da postanete mnogo jaci i da lupite sakom od sto. Od vas se ceka da budete verni sebi i da stvari uzmete u svoje ruke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2