Bikovi moraju raditi, Vage se ne smeju oslanjati na druge, Jarcevi preumorni…

Bikovi moraju raditi, Vage se ne smeju oslanjati na druge, Jarcevi preumorni…

22. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Do praznika nemate bas mnogo vremena, ali zato imate mnogo obaveza. Vreme je da se  malo ubrzate i da znate sta vam je ciniti. Nije sve  do vas i vase azurnosti, trebace vam i malo srece.

 

BIK

Budite svesni situacije i pokazite da ste bar sada voljni da se okrenete napred.Vasa  situacija nije obecavajuca, posebno ne ona finansijska.Moracete zapet da radite i nema vam druge. Bilo vam je dosta lencarenja.

 

BLIZANCI

Imate osecaj da vas neko stalno posmatra, a to vam jako smeta. Niste tip koji se nekome pravda, ali cete izgleda morati. Pazite da li neko zeli vasu blizinu, ili samo zelite da objasnite sebi sta vam se desava.

 

RAK

Ne smete se lomiti izmedju obaveza, dobrote i posla koji snosite. Morate sebi da  nadjete neku granicu a ne da radite za dvoje. Vreme je da budete mnogo vise za sebe, a ne za druge, i ovih dana morate gledati svoje interese.

 

LAV

Vreme je da ozbiljno pomislite sta cinite i  da se okrenete  sadasnjosti. Da vam je ona lepa i laka, nije, ali ucinite sve da je vi ucinite laksom. U svakom slucaju, ovih je dana mozete uciniti i daleko lepsom.

 

DEVICA

Ovo ce za vas biti teski dani da savladate neke licne emocije.Osim sto cete biti vrlo zaposleni, ipak necete  moci da kontrolisete osecanja.Ljubav koja vas bude nosila prema kolegi, bice i zelja da se priblizite jednoj osobi sa kojom delite radne zadatke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2