Bikovi moraju raditi, Vage se ne smeju oslanjati na druge, Jarcevi preumorni…

Bikovi moraju raditi, Vage se ne smeju oslanjati na druge, Jarcevi preumorni…

22. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako ste do sada i osecali nesto drugo, sada je red da kazete sta. Mozda ce ovo  biti trenutak da se pokazu sve vase mane i vrline. Vise nije vreme  da se oslanjate na druge, bec su dani da sami znate sta hocete.

 

SKORPIJA

Ne znate  ni sami kako postizete sve ono sto vide drugi. Nekako se grcevito borite da se dokazete i da se o vama  stekne najlepsa slika. Vreme je da vise ne mislite sta misle drugi. Pocnite malo misliti na sebe.

 

STRELAC

Ne smete se upustati  u neke silne rasprave.Vi znate svoj pravac i svesni ste i svoje snage. Zato se ne upustajte u bitke koje nisu vase,  i nesto sto vam moze stetiti. Ostanite bez komentara ovih dana, sami cete sebe postedeti nervoze.

 

JARAC

Ljubav je pokretac koji ce vam dati krila u narednim danima. Pokazite da cete ici za obavezama , ali da to nece  biti bas sve. Necete se usuditi da zapostavite svoje voljeno bice, koje ce vam dati snagu za poslovne uspehe. Ljubav je vas kljuc za sve!

 

VODOLIJA

Jos uvek cvrsto satojite na zemlji i imate odresene ruke u svemu. Osecate da slabi vasa snaga, ali jos uvek imate stari autoritet.I ne slutite da ce vam neko stati na put i da ce vas pokolebati. Poljuljace i vasu snagu i vas autoritet.

 

RIBE

Previse raditea red je za malo predaha. Zastanite malo i dajte oduska svome bicu. Ali ne samo da biste znatno olaksali sebi. Vreme je da sebi olaksavajuci, olkasate i partner mogiucnost za malo zajednickog vremena. Niste svesni ad vas ceka predugo, i da nece jos dugo.

Stranice: 1 2