Petak ce biti dan za raskid blizancima, sumnju strelcima, ali i za srecu nekima…

Petak ce biti dan za raskid blizancima, sumnju strelcima, ali i za srecu nekima…

22. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste svesni sta vam se desava i sta je ono sto vasu ljubav kvari.Mada ste nesigurni u sebe, ipak tacno znate da vam neko cini spletke. Vasa ljubav  je pocela da pada pod utiske traceva, a vi gledajte kako da se opravdate  pred drugima.

 

SKORPIJA

Niste svesni sta vam je  na umu, ali ovaj dan ce vam biti odlucujuci.Od vas se ceka da postanete vrlo otvoreniji, smeliji i sigurniji u sebe. Vase srce kuca odredjenim  ritmom, ali jednu odluku morate doneti sami.

 

STRELAC

Ovaj dan vam donosi sumnju koju niste ni mogli pretpostaviti. Vas  partner ce vas  poceti ad dovodi u sumnju isakrenost vasih osecanja. Negde izbiva mimo vas a ne govori ni gde, ni sa kime. Vreme je da se zapitate da li je veran i iskren?

 

JARAC

Srce vam govori da ste nekog tajno zavoleli i da se  od vas ceka da  tu ljubav produbite. Ne zelite da ugusite tu ljubav, a ne smete da pridjete toj osobi.Danas ceteimati sansu i ako je iskoristite, bicete najsrecniji zodijak.

 

VODOLIJA

Srce vam govori da ste zaljubljeni a vi se kolebate i da priznate i da poverujete.Zakleli ste se na to da se necete vezati jer ste bili povredjeni.  Bas zato sto imate strah od ljubavi, ako ne rizikujete, necete znati hocete li ovaj put biti srecni!?

 

RIBE

Ne smete se ljutiti na onog ko vam zeli prici, pa ga nemojte ignorisati. Budite danas spremni da prihvatite necije drustvo  i da budete otvoreni. Vase srce kuca i vreme je da zakuca novim ritmom.Ritmom  nove ljubavi i dolazece srece.

Stranice: 1 2