LJUBAVNA SRECA jednom znakt donosi LJUBAVNU SRECU, dok nekog ocekuje samo TUGA!

LJUBAVNA SRECA jednom znakt donosi LJUBAVNU SRECU, dok nekog ocekuje samo TUGA!

23. prosinca 2022. 0 By Maja

OVAN

Mnogo toga se je desavalo u proslosti za sto znate da ste krivi. Ipak pokusavate sve kako bi voljenoj osobi dokazali koliko je volite. Ali to nece biti lako jer svojim postupcima voljeno bice ste mnogo povrijedili.

Pred vama je jedan period u kojem cete i dalje pokusavati dokazati koliko se kajete zbog svojih postupaka, ali vas partner jer vec donio odluku.

Pred vama je jedan tezak period jer vas partner ce vam okrenuti ledja. Pokusao je da se pomiri sa greskama koje ste pravili, ali nece mu poci za rukom da vam oprosti.

To ce vam jako tesko pasti, ali vase greske su prevelike da bi voljena osoba mogla tek tako da vam ih oprosti. Mozda u nekom drugom periodu, ali brzo se to nece desiti.

 

JARAC

Vi ste zodijak kojeg svako samo moze pozeljeti da ima za partnera. Vi ste jedna emotivna dobra dusa koja uvijek pokusava da u ljubavi samo sretna bude. Ali ono sto vama mnogo vise znaci je sreca voljene osobe koja vam  znaci sve u zivotu. Za svog partnera vi bute ucinili sve, jer vasa ljubav je tako jaka i iskrena da se ne moze porediti ni sa jednom drugom. Jako vam je bitno da u vasoj vezi vladaju sreca i harmonija, ali i poneka nesuglasica zna da zaluta u vasu vezu. Nista sto vi sa voljenim bicem ne mozete rijesiti.

U zadnje vrijeme vi ste imali mnogo problema ali na svojoj strani ste imali voljenu osobu koja vam je uvijek samo velika podrska bila.

To je ljubav kakvu bi neko rado da ima, ali takvu ljubav ne moze imati svako. Koliko se vi zauzimate za ljubav, toliko to cini i vas partner.Koliko vama to sve znaci, vi cete voljenom bicu dokazati.

Pored toga sto volite iskreno, vi ste i zahvalni na podrsci koju ste imali od voljene osobe. Pred vama je period u koje cete svom partneru dokazati koliko vam znaci. Jednu veliku vi cete da mu ostvarite kao znak vase ljubavi. Vi volite iskreno ali to uvijek i dokazujete.

Vasa ljubav je uvijek bila posebna, iskrena, onakva kakvu neko uvijek zeli na svojoj strani. Ali vi uvijek volite samo jednu osobu.

Stranice: 1 2