Dani pred vama bice puni zavrzlama i neocekivanih reakcija…

Dani pred vama bice puni zavrzlama i neocekivanih reakcija…

23. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Previse ste mocni da ne biste  razmatrali svaku mogucnost. Vreme je da se  okrenete  na bolju stranu  i da se snadjete u onome sto zelite. Svesni ste da hocete da se nadjete u drustvu jedne osobe i da necete da razmatrate da li ce vam biti povoljna sansa.

 

BIK

Niko ne zna sta vam je u srcu, a vi se osecate kao da neko zeli procitati.Vreme je da se vase emocije uvrste u ono sto vas  vodi ka jacoj vezi i ozbiljnoj i trajnoj ljubavi.Nek osecanja srca izadju na videlo.

 

BLIZANCI

Reci su ono sto cekate i ocekujete od jedne osobe i najmanje sto ona moze uciniti.Ako ne bar da delima pokaze sta  oseca, vreme je da bar iskaze recima. Od vas se ocekuje da vise ne cekate ni trena.

 

RAK

Danas ce vam se pruziti sansa  da se okrenete u boljem smeru. Vreme je da odmah pokazete sta zelite i krenete ka svome cilju. Red je da jedan lav pokaze  da nije ravnodusan prema vama.Ako on to ne ucini, ucinicete vi.

 

LAV

Vreme je da  date signal jednome raku koji vas ceznjivo gleda. Njegove vam oci jasno govore  da zeli vasu blizinu. Zato nemojte cekati  da se i on premislja, nego budite direktni i otvoreni.Pridkite mu i recite da  verujete u ljubav mnedju vama.

 

DEVICA

Pokazite da znate da cenite  i tudju paznju, ali da ste voljni i da paznjom uzvratite. Niko pa ni vi, necete moci da se dugo zanosite mislju da bude dobro samo jednoj strani. Zato cete danas traziti da pridjete blize jednoj osobi i da uzvratite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2