Ovan,Bik i Blizanci izbegavaju obaveze, Rak snosi greske drugih…

Ovan,Bik i Blizanci izbegavaju obaveze, Rak snosi greske drugih…

24. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Izbegavate obaveze jer ste mnogo vec postigli. Od vas se ceka da  budete u pravu i da se srede vase nedoumice. Ne smete se nervirati jer vam nije ostalo mnogo obaveza, i vreme je da odredite kako cete dalje.

 

BIK

Od vas se ceka da radite i da ne izbegavate ono sto treba. Vase misli dosezu daleko i vreme je  da se uozbiljite.Vase misli idu daleko i pokazite sta vam je vazno. Vreme je da se radujete  obavezama znajuci da cete imati  novaca, jer ste u krizi.

 

BLIZANCI

Vasa sreca je  da ste uzorni  i da ste  od onih  koji se mogu okrenuti napred. Vreme je da se  nadjete na putu koji vodi   boljem pravcu, i da se okrenete radu. Vasa ljubav je  okrenuta poslu  koji vas  ceka i  koji morate obaviti bilo vam milo ili ne!

 

RAK

Poceli ste da snosite posledice  tudjih gresaka i vreme je da ih sagledate.Niste svesni da morate malo drugacije vladati i lupiti sakom od sto. Upravite svojim zivotom i ne dajte se da vas svi koriste u svemu.

 

LAV

Previse obaveza sebi namecete i ponasate se kao da imate sto zivota.Vreme je da malo predahnete i da budete vise posveceni sebi. Radite suvise samo da ne biste mislili na jednu osobu, a vreme je da je zaboravite.

DEVICA

Niste umorni  ni od cega toliko, koliko od zivota. Nikako vam nije islo kako treba, i vreme je za malo odmora. Ako niko nije primetio, red je bio da to primeti bar vas partner.Boli vas sto i on nije primetio, niti vas razumeo.

Nastanak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2