LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK: Ovim znacima stize DAN VELIKE SRECE!

LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK: Ovim znacima stize DAN VELIKE SRECE!

25. prosinca 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti jedan susret sa osobom koju nikad  niste preboljeli. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu jer dugo ste se nadali da cete sresti svoju bivsu ljubav. Sve ce da vam krene na bolje jer ce u narednom periodu doci do pomirenja.

 

BIK

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete biti sretni jer pred vama je sreca koja ce vam znaciti mnogo. Sve ce da vam krene onako kako ste vi to zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Sve ce da vam krene na bolje.

 

BLIZANCI

Ljubavna sreca vas prati na svakom koraku jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Vi cete biti sretni kao nikad do sada jer pred vama je sreca koja ce vam donijeti mnogo.

 

RAK

Velika ljubavna sreca je pred vama koja ce vam donijeti veliku srecu . Voljena osoba pravi jedan potez koji ce vas oduseviti. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli. Pred vama je sreca koja ce vas oduseviti. Sreca ce vam biti naklonjena kao rijetko do sada.
LAV

Pred vama su promjene koje ce vam donijeti nesuglasice koje vam nisu potrebne. Ali previse ljubomore vlada u vama koju ne mozete da kontrolisete. Nemate razloga za to jer pred vama su desavanja koja ce vam dokazati koliko ste voljeni.

 

DJEVICA

Pred vama je dan koji ce vam donijeti samo veliku ljubavnu srecu. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti, jer vi za probleme necete znati. Sve ce da vam krene samo na bolje. Sreca je na vasoj strani kao nikad do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2