Ponedeljak ima skriveni plan za neke od vas!

Ponedeljak ima skriveni plan za neke od vas!

25. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Nije nista kako treba i kako bi moralo da bude.Mnogo sto sta pokusavate i zelite da se nesto popravi.Vreme je da se zna  da morate prihvatiti sve sto je i kakvo je, ali se i izboriti sa svime.Cinjenice su takve i nista ne mozete promeniti.

 

BIK

Nikako da krenete napred i da se osmelite u nekim pokusajima.Vas strah od ljubavi i okoline kao da jeovladao vama. Zato nikako da se oduprete  od takvog osecaja, a on vas gusi sve vise i vise. Morate se osloboditi.

 

BLIZANCI

Vasa  ljubav ce vas povesti napred  i pokazace vam prednost. Zato cete morati da se izborite sa onim sto vas  zanima.Vas partner vam cini sve po volji, pa cak i kada niste u pravu.Drzite se onog ko vas voli i koje spreman da prasta.

 

RAK

Ne znate kako da se okrenete napred u situaciji kakva je trenutno.  Mnogo ste  obeshrabreni znajuci da nemate  sanse za bilo sta. Vec ste bili na putu da se odazovete jednom  trenutku, ali ste se  odmah povukli nazad.Zasto  to cinite, korak napred, dva nazad?

 

LAV

Vama ce se radovati  jedna devica i moracete joj odgovoriti. Hoce li ista rrakcija da bude i sa vama?Imate i vi nesto na umu sto biste njoj rekli, ali cekate da budete sigurni u njena osecanja.Snadjite hrabrosti da joj otvorite srce.

 

DEVICA

Vreme je da budete mnogo bolji, i da se bolje i osecate. Niste spremni da se odazovete  nekim utiscima  zbog kojih bi se osecali jos bolje. Neko vam je u blizini i vreme je da budete otvoreni prema njemu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2