Utorak ce biti dan za preokret, nekima za novu sansu!

Utorak ce biti dan za preokret, nekima za novu sansu!

26. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda vas tiste neke neodredjene stvari.Da je tako ipak jos niko ne oseca i ne zna se sta je to.  Prijatelji vide da se nesto desava, ali niko jos nije otkrio sta je to. Bilo bi vreme  da se  vas problem podeli sa iskrenim prijateljima.

 

BIK

Od vas se ceka da se okrenete jednoj obavezi koja vas ceka. Nemojte da vas stalno opominju sta morate i sta je ono sto vas ceka. Danas budite na nivou zadatka, pa ce ovaj dan da bude mnogo bolji za vas.

 

BLIZANCI

Vreme je da se  snadjete i da stvari okrenete u svoju korist. Vreme je da se vase ambicije danas usmere na jednog bika. Vreme je da budete onaj ko se nece libiti da krene za svojom  srecom. A ona je svakako u osobi do  koje vam je stalo.

 

RAK

Polako ali sigurno osvajate   srce jedne osobe i vreme je da to danas utvrdite. Susret koji sledi bice veliko iznenadjenje dana. Donece vam radostkakvu nikako niste ocekivali, mada ste zasluzili.Bicete srednik zodijak i to ce vas poneti.

 

LAV

Vec ste od onih koji se odavno smatraju nesrecnim ali vase srce opet kuca.Vreme je da se okrenete boljim stvarima. Danas cete imati sansu da se upoznate sa nekim.  Drustvo vam je spremilo iznenadjenje kroz jedan lik koji vas ceka.

 

DEVICA

Ne znate sta vam je i sta je ono sto vas muci, ali svakako nesto jeste. Vasa ljubav ce vas poneti i moracete se odazvati. Mozda vam ljubav moze pomoci da se malo oraspolozite.Sve zavisi od vas, i hocete li se radovati, i kako ce vam biti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2