Srijeda donosi velike zaplete nekim znacima, a jednom nesto posebno!

Srijeda donosi velike zaplete nekim znacima, a jednom nesto posebno!

27. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Sve vas vodi tome da se osetite  mocno i da se ne date provokacijama. Da cete ih imati, hocete, ali nista od toga. Pokazacete da niste spremni nasesti na provokacije. Onaj ko to bude uvideo, pojesce se od muke.

 

BIK

Vas osecaj da slede bolji dani bice varljiv. Nista se nece bitnije promeniti, a vi se nadate kao da hoce. Vreme je  da ucinite nesto u smeru onoga sto zelite. Ne nadajte se necemu, ako nista niste ni pokusali.

 

BLIZANCI

Vas osecaj ce vas terati da se malo preispitate sta dalje ciniti.Partner je postao hladan i vise na vss i ne racuna.  Kao da se ohladio  i vise nema ljubavi za vas. Danas biste mogli da utvrdite i sta i zasto.

 

RAK

Vasa sreca da ste ostali hladne glave i da niste zaneseni. Lako ste se mogli poneti laskanjem jednog  lava.Srecom da ste njegovu lepu pricu sagledali iz razumnog ugla. Niste naseli na pricu o ljubavi, vec ste sigurni da je u pitanju zelja za avanturom.

 

LAV

Svidja vam se jedan lepi rak i vreme je da  budete oprezni. I do sada ste imali slicna laskanja, a sad vam je jasno cemu vode. Da je taj lav bio manje nametljiv, poverovali biste u ljubav koja ne zali da ceka. Dobro ste postupili.

 

DEVICA

Vec svaki dan  cekate neke bolje dane a oni nikako da dodju. Svaki vam novi dan donosi nove zaplete i nove zavrzlame.Taman da resite jedno, snadje vas drugo, pa se pitate dokle?  Mozda se danas iznenadite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2