Srijeda donosi velike zaplete nekim znacima, a jednom nesto posebno!

Srijeda donosi velike zaplete nekim znacima, a jednom nesto posebno!

27. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da steknete vecu dozu samopouzdanja.Do sada ste se lomili i tamo i amo i nekako ste trazili ravnotezu. Ovaj  dan ce traziti od vas mnogo siurnosti i cvstinu u odluci koju cete morati doneti.

 

SKORPIJA

Ljubav je od  vas nacinila osvetnika koji zeli da se imnati onome koga  volite. Cak i za prek pogled, a kamoli rec koju vam je izgovorio. To vam nije dobro, bolje je da se spustite na zemlju i sagledate i svoje greske.

 

STRELAC

Planirali ste nesto za danas, a bolje je da nista ne preduzimate. Bas zato sto sledi veliki zaplet na emotivnom polju, mirujte. Nemojte da sebe dovedete u jos goru poziciju.Budite mirni i probajte da izadjete iz klupka u koje ste se zapleli.

 

JARAC

Vasa mirna luka je uskoro na vasem terenu i u vasem srcu. Radujte se sto  vas neko voli toliko da zeli da zivi sa vama. Okrenite se sreci koja vas ceka , i uzivajte u zivotu.Danas je pocetak vase srece, a vi cete biti najsrecniji znak.

 

VODOLIJA

Nemojte vise da glumite vuka samotnjaka, jer necete morati. Danas cete stvarno da sretnete nekoga koga cete voleti. Bice to ljubav koja ce vas poneti, ali iskrena i ona koja obecava. Radujte se!

 

RIBE

Vase ce misli da teku u suprotnom pravcu, i dalje od jednog jarca.Mozda je vreme  da ih saberete i dobro zberete. Vreme je da shvatite sta cinite, sta biste morali dalje i kome vas vuce vase srce?Ono ce vam biti i povod i razlog za nove korake, tacnije odgovor srca sve ce vam reci.

Stranice: 1 2