Dosli smo do KRAJA GODINE i evo kako ce vam se zavrsiti!

Dosli smo do KRAJA GODINE i evo kako ce vam se zavrsiti!

30. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Novogodisnja noc ce u vama da probudi novu nadu.Kraj ove godine ce vam se zavrsiti sa velikom nadom, a ona ce biti posvecena jednoj  devici. Nadali ste se da cete uspeti da joj pridjete blize i sve cete i uciniti da do toga i dodje.

 

BIK

Necete imati ni volje, ni nade da se okrenete nekom konkretnom koraku. Jedino cete se morati   da se okerenete svome cilju a on je da vratite dugove. Srecom, u novu cete godinu zakoraciti bez njih, ali  cete opet da porosite novce na nepotrebne stvari.

 

BLIZANCI

Bice vam vazno da vama bude potaman i da se ne okrecete na stranu.Nije vam vazno kako se drugi pored vas osecaju i da li ce njima da nesto fali. Vreme je da se malo osvrnete bar na partnera koji ce ocekivati bar deo vase paznje.

 

RAK

Kraj godine ce vam doneti veliko olaksanje jer vam je bila losa. Niste ni plakali, ali vam je sve islo na vrat, na nos.Takve turbulencije i neprijatne stvari  su vam vec donele velike probleme. Ni partner nije bio mnogo bolji, pa zelite da je zaboravite.

 

LAV

Samo biste da zaboravite sta je bilo u ovoj godini na izmaku. I zato cekate da se vase srce sredi i da budete mnogo mirniji.Vreme je da ispratite sve dane  koji vas  podsecaju na neostvarenu ljubav i da ovim poslednjim danom, podvucete crtu.

 

DEVICA

Za vas je ovo bio vrlo tezak period i vreme je da vam se posreci. Niko, pa ni vi nece moci da se odupre utisku  da ce ovo biti nezaboravna noc. Kraj vas ce biti jedna osoba do koje vam je stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2