Dosli smo do KRAJA GODINE i evo kako ce vam se zavrsiti!

Dosli smo do KRAJA GODINE i evo kako ce vam se zavrsiti!

30. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Moracete u ovoj ludoj noci da saberete sva osecanja i da se usmerite  nekome.Taj neko vas voli i on vam se nada da cete ga i prihvatiti svim srcem.Ne smete ni pomisliti da bi nesto moglo da podje  krivo.

 

SKORPIJA

Ne pravite nikakve zurke, niti osecate da je kraj godine. Za vas ce ova luda i najludja noc da bude najtuznija.  Vreme je da se vase srce pomiri da je ostalo bez onog koga voli, a kome nije spremno ni da oprosti.

 

STRELAC

Jasno znate koga cete voleti i ko vam je prioritet ove lude noci. Ako niste  bili skupa tokom cele godine, zelite bar ovu noc da budete.  Da li cete to oboje zeleti u narednim danima, ostaje  samo da se vidi.

 

JARAC

Ne dajte srcu da pokaze nocas da je povredjeno bolom, a i koliko.  Potrudite se da savladate tugu, ma kolika da je, i da niko ne procita da patite. Uzmite u obzir da nemate nikoga voljnog da leci vase emotivne rane.

 

VODOLIJA

Zalud ce vam biti vas ponos ove noci, kada ste izgubili sebe. Bilo je to nesto sto ste voleli i nesto cime ste bili ponosni. Vase dostojanstvo! Zgazili ste ga za radi ljubavi koja nije umela da zivi.Vi ste joj dali sansu, partner nije.

 

RIBE

Ovo je za vas izuzetna noc i vreme je da se vase misli srede.Ako volite nekoga, pokazite mu i koliko, pa neka se zna. Verujte da sledi ljubav za ljubav, na koju cete oboje biti ponosni.  Kraj godine ce biti vas novi pocetak!

Stranice: 1 2