Izaberi KLJUC i saznaj da li ce on ZAUVEK ZAKLJUCATI TVOJE PROBLEME i OTKLJUCATI TVOJE SRCE!

Izaberi KLJUC i saznaj da li ce on ZAUVEK ZAKLJUCATI TVOJE PROBLEME i OTKLJUCATI TVOJE SRCE!

3. siječnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI KATANAC BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali katanac broj dva, uvek ste bili puni nade u svoju srecu. Ona vas bas nikada nije napustila, nego vas je nosila i vodila.

Vi ste takodje od onih koji su zeleli da se skrase i da shvate da vole samo jednu osobu. Uvek ste voleli mnogo i voleli ste sve!

Vi ste svakoj svojoj vezi bili neko ko voli, ali ste hteli da vas neko zavoli isto takvom jakom emocijom. Ali vi ste bez obzira na vase lepe ljubavi isli dalje trazeci ono nesto posebno. Svoju srodnu dusu koja ce biti vas vid i sluh, i kojoj cete vi biti to isto.

Vasa druga polovina, onaj kome cete sve bez ustezanja smeti reci, i cija ce ljubav biti nadasve jaca od svih okolnosti.  Vasa pozadina kao vodilja, je nada, a katanac nezan sa isklesana dva srca! Srce u srcu, ruka u ruci, i vase najvoljenije bice uskoro ce biti sav vas svet.  Vasa ljubav, vase danas i sutra, do kraja zivota!

AKO STE IZABRALI KATANAC BROJ TRI:

Ovo je zivot i to ste vi kao jedno zrno graska u njemu.

Zivot nas ili nagradi ili slomije suvise brzo, pa zato nema predaje.

Nikada nije kasno, samo treba biti hrabar i na gubitke gledati kao na zivotnu lekciju koju ne smemo ponoviti. To sto ste izigrani od strane onog kojeg ste voleli, dovoljno je veliki bol!

A to sto se sebe zakljucali katancem tuge i sto ne mislite dalje, vasa je greska.

Pogledajte oko sebe, oko vas je zivot koji kljuca. Oko vas su mnogi kojima ste potrebni. A i neko ko bi mogao biti vasa nova sreca. Budite sami njen kovac, jer srodna dusa je u blizini, trebate se samo dobro zagledati!

 

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2