Izaberi  magicno PERO i saznaj SVOJU SUDBINU  za ovu godinu!

Izaberi magicno PERO i saznaj SVOJU SUDBINU za ovu godinu!

4. siječnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MAGICNO PERO BROJ 2

Vi koji ste izabrali magicno pero pod rednim brojem dva, rado biste da vam se desi sve ono sto zelite i o cemu sanjarite. Vasa je sudbina  zapisala da ste poput leptira koji ide od cveta do cveta. Vi ste veliki avanturista i vase srce gori kao plamen.

Stalno cete se zaljubljivati, ali vase ljubavi nece trajati dugo.Vi ste se  fatalista, koji malo pa malo da sretne nekosa za kime ce mu srce da kuca trista na sat. Ma koliko bile velike te ljubavi one ce brzo da sagore i nestanu.  Tokom godine necete naci pravu ljubav.

AKO STE IZABRALI MAGICNO PERO BROJ 3

Vi koji ste izabrali  magicno pero pod rednim brojem tri, ceka vas veliko iznenadjenje. Vase izabrano magicno pero je zelene boje, a zna se kakva je to boja i sta on aznaci.Vrlo ste gordi i ponositi a vas ponos vam ne dozvoljava da se opustite i da mu date  malo oduska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi vrlo dobro znate koga volite najjace od svih, i koga zelite voleti i dalje. Svesni ste koliko je vasa ljubav jaka, bas kao i ono sto biste ucinili  za onog  ko vam je sve. Imali ste mali nesporazum pa ste se malo distancirali.Svi misle da  je gotovo, a da vi i ne pomislite da moze doci do toga.

Verujte da biste mogli da zazalite ako  ne pogazite  svoj ponos i ne spasete svoju ljubav. Ni vi niste mnogo manje krivi, pa ucinite nesto. Prestanite da se ljutite na voljeno bice. Inace cete imati sudbinu ostavljenog  koju cete morati da zivite ove godine.

Stranice: 1 2