Rak voljen, Lav se kaje, Skorpija konacno dobija SUDBINSKU PORUKU!

Rak voljen, Lav se kaje, Skorpija konacno dobija SUDBINSKU PORUKU!

4. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete boljim stvarima i da znate sta hocete. Vreme je da malo prodisete i oslobodite se pritiska. Gledajte da se bar danas opustite i uzivate u onome sto imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Morate bolje sagledati svoju situaciju i pokazati da cete se radovati,Moracete da sde malo trgnete iz letargije u koju ste zapali.  Mozda u tome uspe jedna devica koja ce vam skrenuti paznju. Gledajte da i vi njoj uzvratite, jer odavno ste bili sami.

 

BLIZANCI

Vreme je da saberete racune i da se zna  cemu tezite. Od vas se ceka da progovorite  i iznesete i svoja osecanja, bas kao i planove. Partner vam vise nece da cupa reci, i da vas sto puta zapitkuje.Ili se izjasnite, ili cete oistati sami!

 

RAK

Konacno se osecate voljeno, ali onako u dubini duse. Vas partner je cutljiv kada su emocije u pitanju, ali vidite sta sve cini za vas. Danas ce pokusati da nesto nemoguce ucini mogucim i da vas iznenadi.Bicete srecnik dana.

 

LAV

Kajete se u sebi, a toliko ste tvrdoglavi da necete da priznate. Kako vam samo ne smeta da vucete inat u sebi, i da uprkos svemu, drzite do ponosa.  Verujte da je danas dan da shvatite da vas je ponos unistio, i jos ce vise, ako ga ne pogazite.

 

DEVICA

Stalno se nadate  da ce se stvari menjati na boje, ali nikako da se to desi. Vara vas osecaj koji vas vodi, jer ce vas odvesti u novo razocarenje. Tek cete danas uvideti sta vam se sprema i da ste gajili laznu nadu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2