Dilema je resena:Evo koje znake ceka PRAVA LJUBAV tokom 2023 godine!

Dilema je resena:Evo koje znake ceka PRAVA LJUBAV tokom 2023 godine!

4. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Karta sudbine svakom po nesto, a vama dilemu. Bicete jako zabrinuti zbog veze u koju cete uci. Dok budete vukli u jednom smeru, ozbiljnom i trajnom, vas ce partner sve odbijati na avanturu. Moracete nesto resiti, a vidite sta je u vasem interesu.

 

BIK

Nece vam biti potrebna predvidjanja, sami cete morati da se borite da budu bolja. Za sada su vrlo losa jer se ne trudite da menjate svoj zivot. Mnogo ste propustili, i morate poceti da radite i budete i zreli i odgovorni za svoje postupke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ova godina ce bii razlog da se menjate iz korena i pocnete razmisljati drugacije. Nece biti posteno da se i dalje oslanjate nma svoje bliznje, a posebno na partnera.Sve obaveze i troskove cete morati da delite.

 

RAK

Ova godina ce biti sansa da okrenete svoju pamet i pocnete se boriti za sebe. Dosta ste trpeli, radili i cutali, cineci drugima na volju. Dugo ste vukli za druge, ne deleci teret, svakom svoje, vama vase. Vreme je da se izborite za svoje JA!

 

LAV

Ako prestanete sa losim drustvom, mozda se i uozbiljite. Samo biste tako prestali da se druzite sa necim losim po vas. To bi vam dalo sansu  da se sredite i mozda i opet pomirite sa nekim do koga vam je jedino stalo.

 

DEVICA

Niste spremni da se nadjete  pred velikim odlukama, a moracete. Vase srce ce se konacno morati odluciti sta zeli. Ako niste ne ucinite po pitanju emotivnog zivota, bice vam mnogo losiji nego u prethodnoj godini.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2