Kome ce NEDELJA doneti OSTVARENJE ZELJA?Jednom znaku ce doneti sve  sto je pozeleo!

Kome ce NEDELJA doneti OSTVARENJE ZELJA?Jednom znaku ce doneti sve sto je pozeleo!

7. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista posebno, ali ipak tako cete biti zadovoljni.Nece vam biti ni lose, ali biste mogli i bolje. Znacete da ostanete skromni i u nekim za vas lepim momentima.Necete se hvaliti njima, jer niste hvalisavac.

 

BIK

Mozda ce ovaj dan da vam probudi nove nade i ulije samopouzdanje. Gledajte da odrzite nivo  tokom celoga dana, pa i nadalje. Mogli biste da budete malo borbeniji, ali i vredniji za svoje licne ciljeve.Ako ne budete, nemojte se ni zaliti.

 

BLIZANCI

Vas se nece bas naroto dotaci ovaj dan.Za vas ce biti  jedan u nizu koje morate da pregurate. Naravno da cete se ponasati lezerno i gledati da vama bude komforno.  Vreme je da se upitate kako je vasem partneru.

 

RAK

Vas partner je uvek mislio na sebe, pa ce i ovog dana. Niste sebi hteli da priznate njegov sebicluk, ali cete bas danas da shvatite njegovu narav.  Nesto ce vam jako zasmetati i bice vam trn u oku.Morate mu dati do znanja sta je to.

 

LAV

Nada vam se polako gasi ali ce tinjati jos tokom ovog dana. Osecate se kao da ste na raskrsnici sa vise staza. Moracete da sami zakljucite kojom cete i da li imate sanse da ostajete na staroj.Sve je do vas!

 

DEVICA

Vise puta ste se pitali dokle cete da trpite neke stvari, pa ste isli dalje. Odavno ste hteli da ucinite rez i da se razracunate sa partnerom. Shvatili ste da sa njim ne vredi i da se ne moze. Zato se danas razracunajte sa sammim sobom, i krenite dalje.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2