Evo kome ce ovaj PONEDELJAK biti dan  za LJUBAV i RADOST, i lepsi nego ikada!!

Evo kome ce ovaj PONEDELJAK biti dan za LJUBAV i RADOST, i lepsi nego ikada!!

8. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da ovaj dan sagledate iz vise uglova i ucinite ga sebi posebnim. Zasto ne biste mogli samo ako se potrudite.Jedan ce se lik zalepiti za vas i bicete jako srecni.Sami cete doprineti svojoj sreci, vise nego iko.

 

BIK

Vasa emotivna prica nikako da se rodi, i nikako da se pocne pisati. Zasto se ne potrudite da je pocnete pisati sami?Ako budete cekali da vam je pisu drugi, mozete se nadati ravno propasti. Racunajte da se svako bori za prevlast i sopstvenu srecu.

 

BLIZANCI

Vas prica treba da zazivi, ali je pocnite sami.  Cekate na potez jednog raka, a on nikako da ga nacini. Okrenite se svome srcu, opasite ga nadama i verujte da ce svega da bude.I da ste voljni da vi licno cinite odredjene korake da bude bolje.

 

RAK

Vreme je da se zapitate sta vam je cilj i sta vam je prioritet. Tek cete tada saznati sta vam je ciniti.  Sve je do vas i do vase srece  koja ce vas voditi napred.Vreme je za bolje korake i za nove pokusaje koji bi urodili plodom.

 

LAV

Nekog cete sresti i to ce biti dan  za ljubav i srecu. Za razliku  od drugih, ovaj ce vam biti mnogo lepsi. Zbog jedne stvari ce biti lepsi nego ikada. Nekoga cete upoznati iuci cete u vezu sa rukom u ruci.

 

DEVICA

Nemate mnogo razloga  da se radujete i da vam se ostvare  neke zelje. Od vas se ceka da pokazete  svoju hrabrost da cete ici za srcem.Vreme je da se srede  neke vase situacije  kojima ste  spremni da uzvratite udarcem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2