NIKOLINA-evo zasto je zena koja nosi ovo ime POSEBNA!

NIKOLINA-evo zasto je zena koja nosi ovo ime POSEBNA!

10. siječnja 2023. 0 By Lala

Nikolina, u danasnje vreme je vrlo cesto ime, a obicno je jako omiljeno bas zbog lepote koja krasi ovo bice, i cini ga nekim posebnim…

Ponovo  u modi, jedno staro ime koje se davalo deci od davnina, i danas je vrlo cesto ime. Ne znaci da je ovo ime  bilo iskorenjeno, ali je vremenom postalo vrlo retko. U poslednje vreme kako se opet obnovilo, postalo je jedno medju deset najcesce davanih  zenskih imena.

Svakako da osobe sa ovim imenom  imaju  nesto posebno u sebi, neku blagost i milinu. Verovatno da zna da se u samom liku ovih osoba procita neka blaga crta njene licnosti. Mozda i zato sto su neke od ovih osoba rodjene u vreme velikih slavlja i velikih blagdana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nikolina- i samo ime zvuci jako umilno i nezno, a opet sa tako zvucno. Vreme je da se srede vase misli  i da se zna sta vam je ciniti. Od vas se svakako ocekuje nesto vrlo posebno, jer ime vase  je svakako nesto vrlo posebno. Ono u sebi nosi skrivenu tajnu koju nosite u srcima, i  koja opet iritira one koji bi zeleli da vas upoznaju.

Osobe sa ovim imenom  imaju nesto vrlo posebno, a to su harizma licnosti. Ne moraju biti bas posebno lepe, ali njihova unutrasnja lepota se ne moze porediti sa bilo cime. Upravo zbog te skrivene lepote, one su jako vazne licnosti, inteligentne i vredne, ali i uspesne.

Imaju osecaj da nesto vrlo lose sebi uzmu za lekciju.Znaju da se postave  u losim trenucima  da nadju sredinu i budu umereni u nekim situacijama.Lose poene ce svakako da sacuvaju i da uvek znaju gde su i u cemu su pogresile.

Pravedni su jer svoje greske uvek pripisuju samo sebi i svojim neuspesima. Bilo sta da se desi lose, oni krivicu nikada ne prebacuju na druge. Ono lose uzimaju za sebe kao svoju licnu gresku…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2