Tokom nove sedmice, ovi ce znaci moci da kazu da je KARMA na njihovoj strani…

Tokom nove sedmice, ovi ce znaci moci da kazu da je KARMA na njihovoj strani…

10. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa sreca je da se okrenete  napred i da se zna  ko vas ceka. Od vasih poteza zavise  neki novi koraci, i vreme je da ih nacinite.Niste spremni da se osvrnete na ono sto sledi, niti da unapred razmisljate sta ce biti.

 

SKORPIJA

Niko vas ne moze  naterati da cutite i da se zaustavite. Ono sto osecate  i ono sto znate, vi cete reci.Vi nemate dlake na jeziku, a nesto sto cete reci partnera ce  jako naljutiti. Vase srce nece morati  da izdrzi da se ne izjasni u svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jednu cete vagu da probate da sarmirate i da je osvojite za sebe. Vreme je da se  vase sarmerske moci vide koz poteze koji ce vas navesti na tanak led. Pokusacete da  se sredite  kad vidite da je osoba zauzeta, ali ce biti kasno.

 

JARAC

Niko vas nije voleo,  a i vi niste nikoga voleli, kao sto cete sada. Bice to jedna riba koja ce vam ukrasti srce, a i kojoj cete vi zapasti za oko. Verujte da ce to biti jedna velika i prava ljubav. Vreme je da vas karma pocasti srecom.

 

VODOLIJA

Vreme je da se vase price koje sanjate obistine. Verujte da ce deo maste da postane deo jave i vreme je da se vase srce raduje.Bicete ludo zaljubljeni  u  nekog i neko ce vas ludo voleti. To karma vraca dug  za sve teske trenutke, i vi ste drugi srecnik sedmice.

 

RIBE

Radujete se  onim stvarima koje vas vode  do ostvarenja srece. Vreme je da se vase srce  snadje i da budete  odlucni u svemu.Ova sedmica ce biti jako lepa i vreme je da uzivate.Pokazite sta vam je na umu, i sta je ono sto zelite srcem.

 

Stranice: 1 2