SUBOTA je dan za povratak stare ljubavi OVOM  znaku!

SUBOTA je dan za povratak stare ljubavi OVOM znaku!

13. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nisa vas nece spreciti da se snadjete i pokazete  da ste spremni da isplivate. Vreme je da budete  neko ko ce pokusati sve da ucini  i spasi sto se spasti da.Srce vam je puno elana i vreme je da se  srede vase vase nedoumce.

 

BIK

Vreme je da se vadite iz losih situacija i da se zna sta vam je ciniti. Srce vam igra od srece sto cete imati jedan lep novcani dobitak, i sansu da vratite dugove. Vama ce biti vazno samo da nemate dugove i to je ono najbitnije.

 

BLIZANCI

Ljubav koju osecate pokazacete ali samo trenutno. Bice to u jednom losem trenutku, u kojem cete morati biti podrska svome partneru. I njemu ce znaciti taj mali  gest koji ce  mu dati snagu da se izbori.Budite uz njega.

 

RAK

Imacete jako tezak i neizvestan dan.Radi se op necemu vrlo vaznom i vreme je da probate da uticete na stvari.U jednom momentu ce vas obuzeti tuga da necete moci da zaustavite suze.Da nije partnera da vam bude uteha, tesko biste podneli.

 

LAV

Ponasate se vrlo neodgovorno i vase srce  ludi za nekim. Pocecete da saljete poruke poznanicima, kako bi vas izmirili sa bivsom.Vase srce ce biti tuzno jer vam se nece uzvratiti poruke, ali hoce uslediti jedan neocekivani poziv. Sledi vam povratak stare ljubavi, i srecnik ste dana.

 

DEVICA

Vasa ljubav je tako jaka da slede  neke nedoumice, ali je nece razoriti. Neko ce vas uzeti na zub, ali vase srce  nece dati da se zavara. U price zasnovane na lazima dokonih, kod vas nece  upaliti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2