ASTRO prognoze ZA  NOVAC-Saznajte kakvih vas SEDAM DANA ceka!

ASTRO prognoze ZA NOVAC-Saznajte kakvih vas SEDAM DANA ceka!

15. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Sto se tice novca, necete bas oskudevati.Trudicete se da razmisljate  sta i kako da odrzite nivo. Partner vam je daleko zahtevniji, nego sto znate. Budite pazljivi kada je soping u pitanju.

 

BIK:

Vase finansijsko stanje skoro i da ne postoji.Totalno lose stojite, i ovihdana trosite poslednju zaradu.Kako ne znate da budete umereni, gledajte kako cete se snaci.Kod vas je uvek spas neka pozajmica.

 

BLIZANCI:

Verujte da cete sebe dovesti u stanje koje ce za vas biti zadovoljavajuce.Sebe cete predstavljati po pItanju finansija onako kao da nemate ni dinara. Nije vam to dobro, ali tako morate zbog kolege koji se stalno oslanja na vas.

 

RAK:

Vas osmeh ce se titrati ovih dana  na vasim usnama.Jaki ste i stabilni i  finasijski cete stajati dobro. Vi se ovih dana necete brinuti ni za sta, i sve ce vam ici  glatko.Vase misli ce se  zaustavljati na emotivnom polju.

 

LAV:

Vasa sreca je sto ste radili vredno i naporno, ali sada necete oskudevati. Imacete   male izdatke koji vas nece ostetiti, ali ce se nesto pojaviti  sto ce iskrsnuti. Do sada ste znali  kako da se postavite , ali cete imati malu  enigmu.Stabilni cete biti tokom cele   sedmice.

 

DEVICA:

Vi ste uporni da se snadjete, pa bilo kako bilo.Niko vas nece  spreciti da budete  uporni, pa cak ni vas partner.Mada  ste  finansijski zadovoljni, ipak  vredno radite i borite se da ne oskudevate.Moracete   svima pokazati da ste kralj, neko ko ima  i ko se ne boji ni kod izdataka, ni kod troskova.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2