Cak TRI znaka  ce moci da kazu da su PRONASLI svoju SRODNU DUSU u narednim  danima!

Cak TRI znaka ce moci da kazu da su PRONASLI svoju SRODNU DUSU u narednim danima!

15. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Racunate na  dane koji slede i koji  ce vas radovati. Pred vama jako lepa desavanja  kojim se ne nadate.Donece vam  mnogo lepoih trenutaka, i puno radovanja.I konacno vasu srodnu dusu.

 

BIK:

Pred vama za sada mnoge lose okolnosti koje vam nece ici u prilog. Kao da se sve urotilo protiv vase srece.  Taman kada pomoslite da je blizu neko ko ima toplo srce, ono vam izmakne u zadnjem casu. Deluje vam kao da neko krade vasu srecu u trenu kad treba da se desi.

 

BLIZANCI:

Pred vama su dani koji ce vam doneti novu ljubav.Necete  se nadati sreci  koja vas do sada uvek obilazila. Cinila je to uvek u sirokom luku, a sada je red da se zaustavi pored vas.Bice to vasa srodna dusa i lice koje ce doneti svetlo u vas zivot.

 

RAK:

Vasa ljubavna buducnost nece biti tako lepa, ali cete je moci popraviti. Zato ce ovih dana moci da kontrolisete  sve sto budete hteli.Pokazite da ste voljni i da podnesete zrtvu u ime osecanja. Ako ce ljubav biti  rezultat, zasto da ne?

 

LAV:

Vi ste jako vredni  paznje jednom zodijaku, ali nista vise od toga. Kao da se plasi da vam ucini nesto vise  od toga. Mozda je  vreme da se srede vasi utisci,  i da ucinite nesto  za sebe.Ako zelite  vezu, dajte gas  i budite uporni da ga osvojite.

 

DEVICA:

Vi ste pod utiskom  koji vas opominje  da  morate biti brzi i efikasni.Ubrzajte se  i pokazite da ste spremni da se upustite  u bitku za ljubav. Vase  emocije  ce  se morati prikazati  i pokazati na najbolji moguci nacin. Zato necete  odustati dok ne osvojite  srce te osobe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2