Petak ce biti dan za pamcenje jednom, a za tri znaka tezak i bolan dan!

Petak ce biti dan za pamcenje jednom, a za tri znaka tezak i bolan dan!

19. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista ne ocekujete, ali se mozete nadati.Svakako da vas cekaju lepi trenuci o kojima  i ne sanjate. Verujte da ce vas ovaj dan prijatno iznenaditi, jer cete ga dugo pamtiti. A sami cete sebe proglasiti srecnim zodijakom dana.

 

BIK

Ponasate se kao da vam je svejedno i za juce, pa i za danas. To vam nikako ne valja jer vas i ne moze dovesti ka boljem.Vreme je da nadjete prioritet u svemu, pa i u koracima dalje. A jasno je ko od vas danas ocekuje jedan odlucniji korak.

 

BLIZANCI

Stizu vas neki nemili dogadjaji, pa i ovaj dan za vas biti tezak. Trebate da prihvatite nesto u cemu niste ucestvovali. Zato ce vam biti tesko, jer niko vas nije ni pitao za misljenje, a morate snositi posledice.

 

RAK

Hteli ste nesto, i cak ste za ovaj dan  to imali i u planu. Nesto se otelo kontroli, pa umesto da se radujete ovog dana, postace vam tezak. Zabolece vas jedan korak osobe do koje vam je jako stalo.Pokazite da zelite vise, umesto sto se predajete na prve reci.

 

LAV

Svih prethodnih dana samo dangubite, pa cete i danas. Mada se bar danas nadate nekom boljem ishodu, nece ga biti. Cak ce vam ovaj dan doneti poraznu cinjenicu da je kraj svemu i da od pomirenja nema nista.

 

DEVICA

Mozda je ovaj dan bas onaj koji ce vas rasteretiti i obaveza i svega drugoga. Vreme je da se malo opustite i da malo date oduska i svome umoru. Imacete srece sto ce vas neko jako  oraspoloziti, ali necete skontati razlog raspolozenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2