SUBOTA mnogima donosi iznenadjenja, a jednom ce pravu ljubav!

SUBOTA mnogima donosi iznenadjenja, a jednom ce pravu ljubav!

20. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vas osecaj da se nesto sprema, ne da vam mira. Od vas se ceka da budete mnogo spremniji na sve.Niste ni pomislili sta sve moze da se desi na emotivnom planu. Mozda vam sledi poznastvo,  i susret sa nekim zanimljivim.

 

SKORPIJA

Nemojte se ljutiti na ono sto vas  neko ubedjuje, vec na sebe, ako pristanete. Za vase odluke koje ste greskom donosili, krivi ste sami. Sebe ste ubedili da je to ono pravo, a  sada cete morati  da dobro razmislite pre nego odlucite nesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa sreca ce da bude  nesto cemu se niste nadali, bas kao i susret koji sledi. Pokazite da ste spremni da se  suocite sa pogledom koji ce vas ocarati. Konacno  cete upoznati pravu ljubav koja ce vas uciniti srecnikom zodijakom.

 

JARAC

Vec ste spremni da se okrenete  napred i da se vase srce usmeri ka dalje. Za sada ste neodlucni i ne znate sta vam je ciniti.Dugo ste cekali da se rese vase nedoumice jer ste dugo bili u dilemi sta uciniti.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav ce da sama krene ka jednoj ribi. Necete moci da odolite ni njenim  pogledima, lepoti, ni sarmu.Vreme je da se i ona odazove i otkrije sta lezi u njenom srcu. Kad  vam pokaze sta joj krije srce, bicete iznenadjeni.

 

RIBE

Od vas se neko nada da joj budete osoba od poverenja. Nikako da se  rese vase  dileme, kome smete da se poverite. Samo ce  jedna jedina osoba da bude vredna vaseg poverenja. Mozda otkrijete i zasto!

Stranice: 1 2