SREDA ce biti veliko IZNENADJENJE za Vagu, a RAZOCARENJE Ribama…

SREDA ce biti veliko IZNENADJENJE za Vagu, a RAZOCARENJE Ribama…

24. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ocekuje da budete otvoreni. Pokazite da  gajite velike simpatije prema jednom raku. Ako do sada niste,  ucinite to bar danas jer cete imati sanse.On zeljno ceka bar jedan vas pogled, i zato  budite dobroga srca.

 

BIK

Ne znate cemu se mozete nadati i sta je ono sto vas vuce napred. To ne opravdava vas stav da se drzite jednoga mesta.Okrenite se i dobro vidite sta vam zivoit pruza.Mozda bas danas  osetite svoje mogucnosti koje ce vas usmeriti.

 

BLIZANCI

Mnogo ste hoiroviti i reagujete u momentu, ali se danas strpite. Morate biti vrlo oprezni i pokazati  zrelost. Mozda cete bar ovog dana morati da saslusate sta vam se ima reci. Bicete mozda i iznenadjeni necim sto budete culi, ali cete svakako menjati raspolozenje.

 

RAK

Za danas ste bez zelja i plana, jer uvek vam se sve poremeti. Vreme je da se okrenete  kako vam situacija nametne u trenutku. Vasi mnogi planovi su pali u vodu i zato izbegavate  da planirate. Mozda bas danas nesto krene po vasem.

 

LAV

Ljuti ste i nikako da shvatite da nemate vise razloga za ljutnju.Za vas je nastupio novi period i vreme je da se srede vase  dileme. Ono sto ste imali i cemu se jos nadate, palo je u vodu. Pomirite se da je sve proslost koja se vise nece obnavljati.

 

DEVICA

Dugo tezite jednoj situaciji i zelite da se ostvari, ali vam ne ide. Zato ce viti najbolje da idete novom stazom i kujete nove planove. Ono sto se desilo, moralo je tako i zato prihvatite. Ovog dana vam sledi susret sa istinom koju cete morati da prihvatite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2