VAGA spremna da SE BORI, Ovan VOLI svim SRCEM, Vodoliji NOVAC jako BITAN…

VAGA spremna da SE BORI, Ovan VOLI svim SRCEM, Vodoliji NOVAC jako BITAN…

26. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Zaljubili ste i volite svim srcem jednu osobu. Ona vas tera da se  osecate srecno i da vam nista nije tesko. Zato to cete ici za obavezama puni srece i radosti.I nece vam nista biti tesko, ma koliko bile trske obaveze.

 

BIK:

Vama su svi dani isti jer ste prestali da se borite. Neko vas je povredio, ali nije kraj sveta.Morate dalje i ziveti i raditi i biti spremni za zivot. A on je vama bio siv, ali slede i bolji dani, pa zapnite sa radom.

 

BLIZANCI:

Nece biti nekih vecih promena  tokom nedelje, ali cete se truditi. Vi ste mudri i zreli i nikada nista ne prepustate slucaju. Vase obaveze ce doci  same da ih i ne trazite. Dovoljno je da idete za onim svakodnevnim brigama.

 

RAK:

Ako ste  prebukirani obavezama, rasporedite ih. Nemojte sebe da opteretite i da se salomite od rada, u prvoj polovini, a u drugoj da ste rastereceni. Moracete i sebe malo pristedeti, i biti malo sebi na pomoci.

 

LAV:

Ako ste  verni sebi, mozete biti verni i drugima. Vi trenutno ne znate sta da cinite, a radite i vise nego sto vam treba. Dobro se rasporedite i organizujte sa kolegama. Nemojte da vas posmatraju kao nekoga ko se otima samo za pare, a sve drugo mu je nevazno.

 

DEVICA:

Nikako ne idete u smeru svojih koraka, vise se borite da drugima ucinite na volju. Vreme je da radite za sebe i mislite na sebe. Sada se usmerite na neke licne zelje  ne samo da ispunjavate na volju onima iz blize okoline.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2