VAGA spremna da SE BORI, Ovan VOLI svim SRCEM, Vodoliji NOVAC jako BITAN…

VAGA spremna da SE BORI, Ovan VOLI svim SRCEM, Vodoliji NOVAC jako BITAN…

26. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Osecate se lose u svakom smislu i vreme je da okrenete list.Spremni ste da se borite i da okrenete sve u svome zivotu. Vreme je da se poprave vasa emotivna slika i vase  radno polje.Tokom nedelje idete napred, korak po korak!

 

SKORPIJA:

Nije sva sreca u radu i u parama; rad nece pobeci nikuda, a para nikada dosta. Vi radite previse, i vreme je da tokom nedelje date sebi malo oduska.Ili cete izaci u drustvo, ili cete naci negde svoj mir i odmor, u samoci sobe. Vreme je da mislite na emotivno polje, da i tu briljirate.

 

STRELAC:

Imate suparnika na svome  radnom polju i  vreme je da ga udaljite.Obojica osecate da ste rivali jedno drugome. Tokom ove nedelje jedan ce pobediti i slaviti, jer je jaci i sposobniji. Gledajte da to budete vi, i elminisite ga vec u samom startu.

 

JARAC:

Nije vam zao sto ste pogresili, greske se desavaju. Bice vam zao sto su vas pogresno razumeli, bas oni koje volite. Vi ste jako pozrtvovanii uvek se trudite da ste pri ruci svima. Gde su sada vasi prijatelji, sada kada ce vama trebati razumevanje i podrska?

 

VODOLIJA:

Nece se nista srediti samo od sebe, pa ne ocekujte cuda.Vama je novac jako potreban i jako bitan. Ima i mnogo bitnijih stvari koje vi za sada ne vrednujete. Okrenite se zivotu, on prolazi i ne vraca se nazad. Novac je potrosno sredstvo, koliko god bitan , uvek se trosi.

 

RIBE:

Tokom ove nedelje cete se boriti da radite i da ne zaostajete. Svoje voljeno ipak, necete zapostaviti. Ako ste prezaposleni, mozete mu bar slati poruke ljubavi. I jedna poruka ce vam biti veliki dokaz ljubavi koji cete mu uputiti, a njemu je biti sreca.

 

Stranice: 1 2