Izaberi SIMBOL KARME i saznaj da li ce KARMA USKORO POKUCATI na TVOJA VRATA! Jedan je znak da se MORAS PLASITI NJENE OSVETE!

Izaberi SIMBOL KARME i saznaj da li ce KARMA USKORO POKUCATI na TVOJA VRATA! Jedan je znak da se MORAS PLASITI NJENE OSVETE!

27. siječnja 2023. 0 By Maja

SIMBOL KARME BROJ 2

Ti si neko ko je mnogo emotivan, neko ko je u svom zivotu zaista mnogo patio zbog osoba koje nisu ispale postene prema tebi. Ne mozes drugacije a da to ne uzmes srcu jer ti se vrlo brzo vezes za osobe koje ti nesto znace u zivotu.

Mnogi su te razocarali, ali ti si uvijek bio samo dobar prema njima jer nisi osoba koja zeli da se sveti. Ti ne, ali karma je karma. Karma nece pokucati na tvoja vrata jer za to nema razloga, ali ce pokucati na vrata osoba koje su tebi nanijele bol i tugu. Uskoro ce ona da se osveti za tebe jer ti to nikad ne bi ucinio.

Karma ce preuzeti stvari u svoje ruke i sve one koji su te povrijedili, kazniti. Ti si osoba velikog srca koja je uvijek zeljela da sve bude harmonicno, ali neki ljudi tvoju ljubaznost ne zasluzuju. Karma kuca na vrata osobama koje su tebi nanijele veliku bol, tebi nece.

 

SIMBOL KARME BROJ 3

U svom zivotu si uvijek pokusavao da budes samo dobra osoba koja ce uvijek pomoci drugima i kada i sam nemas dovoljno. Ti si neko ko je uvijek na strani dobrote jer ti si po prirodi takav. Osoba koja ima velike ciljeve i neko ko se posteno bori za svoju srecu.

Karma zaista nema razloga da pokuca na tvoja vrata jer ti si svojim djelima uvijek dokazivao koliko si dobar covjek. Ono sto si zamislio ti ces i ostvariti jer pred tobom su desavanja koja ce ti samo dobro donijeti .

Karma tebe nema za sta da kazni , jer  ti i ako si nekad napravio neku gresku prema nekome, nisi se ustrucavao da tu gresku i ispravis. Dobra si osoba koja zasluzuje samo dobro jer simbol kojeg si izabrao pokazuje koliko si ti jedna dobra dusa.

Stranice: 1 2