Evo sta donosi ZADNJI PONEDELJAK u januaru znacima i kojem ce kraj meseca biti caroban!?

Evo sta donosi ZADNJI PONEDELJAK u januaru znacima i kojem ce kraj meseca biti caroban!?

29. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste sigurni kako da se okrenete osobi do koje vam je stalo.A to da je  na pomolu vasa nova ljubav i ne slutite jos. Vreme je da vam ovaj dan pocne na caroban nacin, i da se slobodno smatrate najsrecnijim zodijakom dana.

 

SKORPIJA

Uspecete da se snadjete na svoj nacin, i vase  srce ce biti  ispunjeno. Vreme je da budete jako zadovoljni onim sto vas  danas ceka.Radujte se  susretu koji sledi i osobi koja ce uneti sunce u  vas zivot, pocev od danas.

 

STRELAC

Od vas  se ocekuje da budete  jaki i da se  osecate bolje. Vreme je da vase srce sretne osobu do koje ce vam biti vazno  da je  osvojite.Moracete biti jako uporni i pokazati sta ste  zadovoljni.A  sa vasim zadovoljstvom ce i ovaj dan za vas biti lep.

 

JARAC

Pokazacete da ste jako naivni i da morate da date sve od sebe da se opravdate. Jedan lazni  prijatelj ce vam  napraviti spletku. Pokazite da ste mudriji i da cete znati da se  opravdate pred onim koji budu sumnjali u vas.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav je san koji sanjate i koji cete morati da ocuvate. Ako zelite da sve ide kako treba, morate dati sve od sebe. Sve dok oboje budete pokazivali toleranciju, razumevanje i postovanje, vasa ce veza biti na nivou.

 

RIBE

Konacno danas morate da se sredite i ne dozvolite da vas  drugi vide tuznoga. Mada se osecate  tuzno, verujte da mnogi jedva cekaju da vas vide porazenog. Glavu gore i pokazite da ste svesni da morate sakriti osecanja, bar od pogleda losih osoba.

Stranice: 1 2