U zadnjim danima januara i prvim danima februara, ovi znaci ce dobiti sta su zeleli!

U zadnjim danima januara i prvim danima februara, ovi znaci ce dobiti sta su zeleli!

29. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste od onih koji znaju da prate svoje zelje i svoje snove. Suvise ste nesigurni i suvise slabi da idete za njima.Vec unapred se plasite  da se nista nece ostvariti u vasu korist. Zato odustajete  u startu, jer imate strah  da se suocite sa neizvesnoscu.

 

SKORPIJA

Imate neki plan ali niste  sigurni sta vas ceka. Bilo bi dobro da se ne radujete unapred, kao i da ocekujete svoju pobedu. Ipak sve ce da zavii samo od vas i vasih pokusaja da nesto iskoristite sebi za prednost.

 

STRELAC

Nikako da budete vredni  paznje u ocima jednog  jarca.Stalno ga pratite i sledite, a on vas nikako da udostoji paznje.Mozda je vreme da dobro sagledate njegovo ponasanje.  Pretvara se, gleda vas a krije!

 

JARAC

Uporno vas gleda jedan strelac a vi se ponasate kao da niste primetili. Vazno je da ste se i vi zagledali u njega ali krijete osecanja. Zelite ad budete sigurni da oseca nesto veliko za vas, pa tek onda da otkrijete osecanja.

 

VODOLIJA

Ne znate sta osecate prema jednoj ribi, ali bice da je ljubav. Ona budi sve vase emocije, simpatije i ogromno interesovanje.  Zato samo budite obzirni i oseticete sta  vas vuce ka njoj. Vreme je da se okrenete jasnim osecanjima i da jedno drugome jasno i pokazete.

 

RIBE

Da ste jako zainteresovani jednom  osobom, tek cete otkriti. Vreme je da osmotrite sta ona oseca za vas, i da li na vas obraca  paznju. Na vasu srecu ce biti  obostrano interesovanje i vreme je da se radujete.

Stranice: 1 2