UTORAK ce bez imalo sumnje biti NAJLEPSI ovom znaku zodijaka-bice srecniji nego ikada!

UTORAK ce bez imalo sumnje biti NAJLEPSI ovom znaku zodijaka-bice srecniji nego ikada!

30. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Zelite da se odreknete  svojih misli koje vuku u smeru raka. Dugo ste se nadali da cete nesto ostvariti u tom pravcu. Sada je red da se povucete i da znate da vas ceka  i sta je ono sto ce vas okupirati  dalje.

 

BIK

Nemate srce koje vas vodi napred, jer se osecate obeshrabreno. Nekad ste isli srcem i grabili napred, nadajuci se snovima. Sad ste povuceni u sebe, i nemate snage za snove jer vam se prosli nisu ostvarili.

 

BLIZANCI

Mnoge ste korake ucinili ali jos niste onaj pravi. Neko od vas ocekuje da mu budete zahvalni za  nesto.Vreme je da razmislite sta ste i koga zadizili a da se niste setili. On ovog dana ocekuje da mu se revansirate za ono sto i dugujete.

 

RAK

Mozda ce ovaj dan da bude jedan od najlepsih ako ne i najlepsi  u poslednje vreme. Pravi je cas da vas ponese emotivna sreca koju ce vam doneti jedan lav. Pravo je vreme da  svima pokazete da se volite i da cete s rukom u ruci da podjete dalje.

 

LAV

Odavno ste se dvoumili sta uciniti i kako ozvaniciti svoju vezu. Ona je prelepa i bice da ste obostrano za novi korak. Bice to prava i velika odluka, korak koji ce vas zauvek povezati jedno uz drugo.

 

DEVICA

Volite jednu vagu a nikako niste sigurni u njena osecanja.Cas primetite  da vas i ona nekako  nesigurno posmatra , a cas vam se kune da ste joj sve. Danas je vreme da se izjasnite jedno drugome, sta osecate i sta dalje planirate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2