UTORAK ce bez imalo sumnje biti NAJLEPSI ovom znaku zodijaka-bice srecniji nego ikada!

UTORAK ce bez imalo sumnje biti NAJLEPSI ovom znaku zodijaka-bice srecniji nego ikada!

30. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ako ste i znali sta zelite i sta osecate, sada ste nesigurni. Osecali se tako ili ne, samo vi mozete  da odredite sta cete dalje. Partner ceka vasu odluku da ga volite ili da se izjasnite da ga ne volite. Daljwe ceketi ne bi mogao, i ne bi ni hteo.

 

SKORPIJA

Sve sto zelite bice kako treba, ako se budete ponasali drugacije. Ako i dalje budete pokazivali svoju nervozu, samo cete sve da pokvarite.Ucinicete sa besom i nervozom da vam bude jos gore.Ovaj dan morate da menjate stavove.

 

STRELAC

Vreme je za bolje stvari i za lepse korake.Od vas se ceka da ucinite prvi, ali pazite da ne bude pogresan. Vreme je da budete   odlucni i da znate sta vam je dostupno, a sta nedostupno. Budite oprezni, obvaj dan vas neko posmatra.

 

JARAC

Dan je za greske i pazite da ne budete onaj koji ce ih pociniti ovog dana. Neko ceka da napravite i najmanju gresku. Vreme je da se okrenete sebi  i da dobro razmislite  u cemu biste mogli da izgubite kontrolu.

 

VODOLIJA

Odavno vas ceka neko i danas je red da vam i pridje. Nista mu necete pomoci, u smislu da ga ohrabrite. Ipak ce vas zaprepastiti slobodom u pokazivanju emocija za koje niste verovali da ih cuva za vas.

 

RIBE

Samo da se zna sta vam je ciniti i sta vas ceka. Ako vam danas paznju ne ukaze jedna vodolija,vi cete svisnuti od tuge. Odavno joj se nadate, pa  vise necete oklevati, nego cete joj prici. Ucinicete sve da joj se dopadnete.

Stranice: 1 2