Sreda koja sledi donosi ljubav-ovaj znak ce upoznati svoju srodnu dusu!

Sreda koja sledi donosi ljubav-ovaj znak ce upoznati svoju srodnu dusu!

31. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da budete  osoba od poverenja. Vreme  je da se okrenete osobi do koje vam je stalo.Onaocekuje da joj se  priklonite i da joj otvorite srce. Vreme je da blistate i tako pokazete da ste spremni za emotivnu vezu koja vam se nudi.

 

BIK

Ne cekate da saslusate sta vam se prica, pa da onda reagujete. Vase reakcije su burne i jako ishitrene , pa zato i gresite.  Suvise ste nervozni i nestrpljivi, a to vas svakako baca u bedak.Razmislite sta cete i kako morate.

 

BLIZANCI

Imate osecaj da vam uvek neko duzan stajati na usluzi. Bilo da se tako osecate ili samo da se tako ponasate, gresite.Morate zaradfiti necije poverenje zbog kojeg ce vam neko uvek biti tu, kada vam zatreba.

 

RAK

Mozda je bas ovaj dan onaj koji ce vas uciniti srecnikom dana.Ne zbog bilo cega, vec zbog susreta sa jednim toplim ocima. U jednom pogledu cete shvatiti da ste sreli svoju srodnu dusu, a kako ste je prepoznali, shvaticete.

 

LAV

Zelite se okrenuti boljim koracima i poci dalje. Danas je vreme da napravite rez i definitivno da zaboravite na proslost. Neka ovaj novi dan za vas bude i novi korak i vreme  za nove pokusaje. Od vas se samo ceka da stavite tacku.

 

DEVICA

Imate nebrojene stvari da se  rese a  vi se osecate slabo i nemocno. Neke stvari ste morali resiti onda kada se imali priliku.Niste i danas morate da se pomirite da je kasno za ispravke. Kasno je  da menjate bilo sta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2