OVIM znacima uskoro nista nece polaziti za rukom-voljena osoba donosi odluku koja ce im slomiti srce!

OVIM znacima uskoro nista nece polaziti za rukom-voljena osoba donosi odluku koja ce im slomiti srce!

31. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Jednostavno vas nece sreca i morate se pomiriti. Vas partner je bio jedan rak, i on vam je verovao, kao i vi njemu.Neke nepredvidjene stvari su se desile, i sada cete morati da zakljucite svoju vezu. Mada vam je bilo lepo, nesto je krenulo po zlu!

 

BIK:

Ovan je bio neko koga ste zavoleli ali vam se ne  da!Da tragate za posledicama, necete, ali vam je jako tesko. Nesto veliko i krupno se izdesavalo i mimo vasih zelja, pa niste mogli da predjete preko tako krupnih stvari. Imali ste snagu oboje, ali vas ponos je ucinio svoje, pa niste ni mrdnuli!

 

BLIZANCI:

Vi ste zadovoljni sa jednim rakom, mada to nije bas pravi spoj. Ipak ste ostvarili veliku srecu, i veca vam i ne treba. Vi ste jako sigurni u svoje srce, pa se i ne zalite jer on vas voli vise.Mozda biste morali biti malo vise tolerantniji prema njemu!

 

RAK:

Vas partner bi morao da pazi da se ne ogresi od vas, i to vrlo  svesno. Vase srce kuca zarom nekih ludih snova. Ono vas vodi neznoscu i romantikom, pa se sve lepo odvija. Vasa je ljubav pesma i bice dok u vama zivi pesnik!

 

LAV:

Vi ste neko kome se ne daju veze sa vodenim znacima.Jasno da je vas partner bio rak, ali se niste mnogo obazirali. Ne da vam se i budite  spremni da prihvatite istinu.  Nemate razloga za ljutnju, suze i patnju.Sve je do sudbine, a ona vas nece spojiti.

 

DEVICA:

Nikako da se mirite sa vodolijom a ona je vasa sreca. Sve sto zelite da pokusate jeste vasa ceznja koju morate pokzati. Pokazite da vam je stalo, a vase oci ce vas odati i koliko. Bice to valjan razlog da se ob srca pogledaju i postanu svesn onoga sto je u vama, ljubavi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2