Vodolija ce zbog ljubavi JAKO PATITI, a Strelcu ovaj vikend donosi SRECU U LJUBAVI!

Vodolija ce zbog ljubavi JAKO PATITI, a Strelcu ovaj vikend donosi SRECU U LJUBAVI!

2. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Dani pred vama su namenjeni samo vama i za vase snove.Imacete vremena za partnera i za vase planove.Od vas se ceka da budete odgovorni ali i odlucni da ne mislite ni o cemu drugome.

 

BIK

Malo cete da se pokazete na emotivnom polju. Vreme je da se malo opustite i bar ne mislite o onome sto vas steze. Ovo su dani bez opterecenja, kada i kako, i dani  da se opustite. Vreme je da pocnete nesto sebi u korist.

 

BLIZANCI

Niko vas ne zeli  da  ometa u vasim svakodnevnim obavezama.  Na vama je da primetite i ko, ali bolje da ne saznate.Bicete mnogo razocarani i iznenadjeni  onim sto sledi. Prava istina ce vas samo zaboleti!

 

RAK

Ne znate kako da se obratite   osobi koju volite, ali vam ne veruje.Na vama je da pokusate da  joj pokazete i da je uverite na sto nacina. Moracete je  ubediti da vam poveruje, ili ce morati da ostane bez vas.

 

LAV

Vec ste  se sredili  po pitanju  emocija i vreme je da budete  sigurni. Vas partner vas uverava u ono sto  nikako da verujete, ali je krajnje vreme.Vasa osecanja ce ova dva dana da budu na testu. Pazite sta radite i kako se ponasate.

 

DEVICA

Niste spremni za nove korake, ali morate  se pokrenuti. Bice vam  tesko  da ucinite bilo sta plaseci se da cete pogresiti.   Partner ocekuje svasta, ne znajuci za vase strahove. Ohrabrite se i budite zadovoljni.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2