Tokom PRVOG VIKENDA  u februaru OVI znaci ce ISKRENO UZIVATI, sreca im kuca na vrata!

Tokom PRVOG VIKENDA u februaru OVI znaci ce ISKRENO UZIVATI, sreca im kuca na vrata!

2. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da znate sta zelite i da to i pokazete.Mada ste imali neke planove, vi necete poci za njima.  Konacno se upitajte zasto i ko vas je to odveo sa dobrog koloseka, na los?Mozda prijatelj kojem ste verovali?

 

BIK

Ne znate za ove dane sta cete ciniti, a po vas je bolje da cinite bilo sta! Sve je bolje, no da kukate kako ste nesrecni i kako samo vama nije dobro.  Pogledajte kako uzivi okolina i kako se muci od danas – do sutra.

 

BLIZANCI

Na zalost, izdaci novcane priroode nikako da vas stanu, pa cete ih i sada imati. Nemojte da zalite ako su za nesto lepo. Nije sve u novcima, pa cak i kada ih nemamo.  Mora vam osnovno da bude  ljubav jedne zene koja vas voli.

 

RAK

Dok dajete sve od sebe na emotivnom planu, ujedno ste i najveca podrska partneru. Kako da ga naterate da to shvati?On se stalno nesto zali na besparicu, na izdatke, kao da mu ne pomazete u svemu. Naterajte ga da shvati da ste uz njega u svemu.

 

LAV

Radite, ali volite i potrositi, na cemu vam se mnogi dive. Ipak kako vam se dive, toliko ce vas i kritikovati sto trosite na bespotrebno.Neki vas prijatelj koristi na svaki nacin, a uz vas je  stalno. Vreme je da promislite ko je to.

 

DEVICA

Konacno je vreme da i vi iskreno uzivate. Ako ste i bili nesrecni i tuzni, sada ce sreca zakucati na vasa vrata. Slobodno se radujte jer  cete imati razloga, zasto da ne? Nek drugi budu iskreni prem avama, dugo ste i plakali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2