Posle tuge ovim znacima  dolaze srecni dani-sada PLACU i PATE, ali je tome dosao kraj!

Posle tuge ovim znacima dolaze srecni dani-sada PLACU i PATE, ali je tome dosao kraj!

3. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Imacete obaveza vise nego ikada, ali cete uspeti da idete redom. Obavljacete sve sto se od vas  ocekuje. Ipak cete biti verni i svojim osecanjima i necete dati da gasnu. Vreme je da vasa veza tece lepo.

 

BIK

Vreme je da se prestanete  zaliti i kukati, ali i da se malo trgnete. Sve je do vas i sve zato sto imate los stav. Vreme je da  cinite sebi u korist, a ne da samo ocekuje da vam bude. Znajte da nema nista  bez truda.

 

BLIZANCI

Nemojte se suvise  nadati da ce vas snaci neki lepsi period. Dq vam bude, morali biste se mnogo truditi kako biste se izborili.Vase srce  ocekuje neke nove korake, ali ih necete preduzeti.

 

RAK

Za vas nikako da dodju neki bolji dani. Tuzni ste, usamljeni i osecate se nesrecno. Verujte da ce tome uskoro kraj, jer slede lepe stvari i lepa desavanja.Konacno cete se moci radovati, a tek cete i videti i zasto i kome.

 

LAV

Vasa prica ce da tek zazivi a vi cete postati deo te price. Sledi poznastvo koje ce vas baciti u visine i osecajte se pocastvovano.Vreme je za vase radosti, i  za vase nove korake. Ako ste i bili tuzni, uskoro cete imati osecaj srece.

 

DEVICA

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto vas  vodi u vasoj nadi. Vi ocekujete  da se pocnu desavati mnogo  krupnije stvari nego sto ste svesni. Vreme je da se odazovete otkucajima svoga srca kada je u pitanju   strelac.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2