Posle tuge ovim znacima  dolaze srecni dani-sada PLACU i PATE, ali je tome dosao kraj!

Posle tuge ovim znacima dolaze srecni dani-sada PLACU i PATE, ali je tome dosao kraj!

3. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Rado biste do jednog strelca koji vam se svidja. Dok osecate samo simpatiju prema njemu, jedan ce ga lik pokusati da osvoji. Cinice to na vase  oci i moracete da odustanete. Jedna devica ce da mu pridje pre vas.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav je potrebna jednoj  ribi, a vi se motate oko  jednog lava. Zasto  se  osecate kao da vam je stalo do nekog ko se prema vama ponasa  ravnodusno. Od vas se ceka da budete  solidnog razmisljanja i da se okrenete onom ko vas voli.

 

STRELAC

Ne bezite dalje od svoga srca, no cupajte osecanja.Ako je nekoga zavolelo, nece vas spasiti to sto bezite od te ljubavi.Vreme je da priznate osecanja i da se nadate da ce da budu obostrana.Samo od vas se ceka  da priznate sta osecate!

 

JARAC

Neko vas zacikava i neko  vam se stalno smesi. Zasto vam ne pridje vec jednom, pitanje je koje sebi postavljate. Od vas se ceka da budete  verni svome  osecaju da mu se svidjate ali zeli da vas drzi u neizvesnosti.

 

VODOLIJA

Neko vas je zavoleo, ali cete morati da mu se  revansirate uzajamnim osecanjima.Iz dana u dan vasa je ljubav se jaca i jaca i vreme je da se  i vi izjasnite. Zaljubicete se i vi neocekivano, pa nemojte duziti. Priznajte!

 

RIBE

Od vas se ceka da postanete vrlo odlucni u donosenju jednog koraka. Odavno biste da se bolje upoznate  sa jednom osobom.Vasa ljubav vas vodi da mu se priblizite, ali niste toliko smeli. Zasto da ne ucinite ono sto vam srce naredjuje?

Stranice: 1 2