Dragi nasi, saznajte KAKO ce vam se ZAVRSITI PRVA SEDMICA u februaru,i ko ce imati najvise srece!

Dragi nasi, saznajte KAKO ce vam se ZAVRSITI PRVA SEDMICA u februaru,i ko ce imati najvise srece!

4. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da pokazete da cete  biti uporni ad osvojite lava.Mada vas za sada ignorise, necete  se predatzi. Nikad se ne  zna zasto nas neko ignorise, a vi zato  i saznajte. Bicete iznenadjeni i obradovani  onim sto otkrijete.

 

BIK

Niste ni svesni sta vas cini  srecnijim ali cete se radovati. Uskoro cete moci da se odazovete svim  svojim osecanjima srca. Ne morate znati da vas jedna osoba ceka. Ucinicete bas sve da joj pokazete da vi cekate na nju.

 

BLIZANCI

I vama i vasem partneru ce se konacno teska sedmica, zavrsiti mogo lepo. Vreme je da se  odrede neke smernice i da konacno i vi uzivate. Ono sto cete sazunqati bice vam garancija da se ova sedmica zavrsi najlepse.I ne sami vi, no i vas partner, uzivacete.

 

RAK

Konacno ste  docekli  da cujete lepe vesti i zato da se radujete.Vreme je ad budete odlucni i jednom spremni na uzivanje. Kao vi, tako i vas opartner i vreme ce biti da se silno radujete.Srecni ste zodijak ovog dana, a i naredni vam slede lepi.

 

LAV

Ne znate sta je ono sto vas ceka i sto sledi. Vreme je da budete odlucniji  i da upravljate nekim stvarima. Ako ste imali  neke nedoumice, vreme je da ih sredite do kraja sedmice. Nemojte da  sa njima ulazite u narednu sedmicu.

 

DEVICA

Pokazite vise paznje prema jednoj vagi. Ona vas ceka  i nada se vasem prilasku, pa i nekim osecanjima. Cak  i da ih nemate, bice joj vasa paznja i drustvo dovoljno. Voli vas i to je neosporno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2