Dragi nasi, saznajte KAKO ce vam se ZAVRSITI PRVA SEDMICA u februaru,i ko ce imati najvise srece!

Dragi nasi, saznajte KAKO ce vam se ZAVRSITI PRVA SEDMICA u februaru,i ko ce imati najvise srece!

4. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Imali ste velike dileme i trudili se da ih odgonetnete. Nije vam bilo lako da se  izborite za svoje ciljeve. Ipak ste uspeli da budete ravnopravni i da se sve oko vas pokrene.Vreme je da partner prizna da vas je zanemarivao.

 

SKORPIJA

Imali ste svega, pa i vrlo stresnih situacija. Vreme je ad se saberete i ad pokazete sta vam je najvaznije. Da se zna i ko vas voli i  koga biste vi da volite, a izmedju ostalog, ko ce vam biti oslonac. Sumnjate u jednu osobu, a ona vam je najveca podrska.

 

STRELAC

Mnogo se volite  sa jednom osobom, ali to krijete.Dok ona prica svojim prijateljima o vama, vi cutite. Zasto se postavljate tako, kao da se partnera stidite? Ili niste stopostotno  sigurni u ono sto vas  tera ka njemu, da li ga violite, ili je to zabluda?

 

JARAC

Ako ste imali neke lose situacije, vreme je da budete  neko ko ce se izvuci. Nezni ste, ali i jaki istovremeno, da izadjete kao pobednik iz svega.Vase srce treperi  i jasno ce pokazati sta oseca i prema kome.

 

VODOLIJA

Pomislite sta sledi, u odnosu na ono sto se desavalo. Glavu gore i sve  bolje je pred vama.Bice to veliki pomak u odnosu na ono  sto vam se zbiva i sto se zbivalo. Na vama je da potisnete  lose stvari i ocekujete jedan bolji period.

 

RIBE

Niste  ni vi imali mnogo srece tokom ovih  dana, ali hocete u narednim. Morali ste ostati svoji i jaki na svome terenu.Makar bile i lose stvari, prihvatali ste ih kao nesto sto je neminovno. Slede vam bolji dani.

 

Stranice: 1 2