Ovi znaci su dugo patili zbog ljubavi, ali u NAREDNIM DANIMA  u njihov zivot ulazi PRAVA LJUBAV!

Ovi znaci su dugo patili zbog ljubavi, ali u NAREDNIM DANIMA u njihov zivot ulazi PRAVA LJUBAV!

4. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa nesigurnost je postala  vidljiva i drugima i partneru.Od vas se ceka da budete odredjeniji  i da pokazete zasto. Da li ste se zaljubili u partnera, a ne smete da mu priznate osecanja? Ili ste  nesigurni sta je ono sto osecate, tacno!

 

SKORPIJA

Naredni dani ce  da krenu svojim tokom a vi morate svojim. Vreme je da pratite svoje snove i da znate sta biste dalje.Od vas se ceka da pokazete snagu i jacinu da prevazidjete  ono sto je bilo. Okrenite se ovih dana novim ciljevima.

 

STRELAC

Sve sto ste se nadali  nije vam se ostvarilo i stavite tacku.  Okrenite se sadasnjem cilju u danima koji slede. Nema svrhe da zalite, placete i molite.I vas ce pogledati  sreca, samo kada se najmanje nadate.

 

JARAC

Ne znate kako da se posvetite  svojoj voljenoj osobi. Vreme je da budete odlucni i jasno joj pokazete sta osecate za nju i sta smerate. Vreme je da se izjasnite  i pokazete u narednim danima. Partner vas odavno ceka na izjasnjenja.

 

VODOLIJA

Ako i mislite da ste cinili sve, pa cak i da jeste, nemojte sada pogovarati. Nekome je jako zao sto se stalno ponasate tako kao da zalite i proklinjete.Na ono sto ste cinili i gde ste se zrtvovali, niko vas nije terao.

 

RIBE

Osecate da vas  nosi talas emocija ka jednom raku. Samo idite napred, jer ni on nece biti ravnodusan. Kao da vas vezu neke nevidljive niti, a nikako da se izjasnite i da ga uverite u to. Mozda su naredni dani idealna prilika za to!

Stranice: 1 2