ZVEZDE ce biti na strani ovih zodijaka: Ispunice im se sve zelje i napokon, ce moci da kazu da su dobili sve sto su zeleli!

ZVEZDE ce biti na strani ovih zodijaka: Ispunice im se sve zelje i napokon, ce moci da kazu da su dobili sve sto su zeleli!

4. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA:

Do sada nisu, ali sada cete  moci da kazete da vas sustizu neke sumnje.Pocecete da se  osecate  nemirno, a vas nemir ce biti ravno iz vaseg srca. Necete se moci oteti  utisku  da vas partner vara, ili samo previse strahujete.

 

SKORPIJA:

Vreme je da vase srce postane meta jednom skorpionu. Opasno ce se zagrijati za vas, a vase srce  oseca da mu se svidjate.Ne morate ni da kazete ono sto vam je na srcu, sve je jasno. Razmislite da li bi mogli funkcionisati kao partneri, oboje ste jake licnosti?

 

STRELAC:

Pre biste umrli nego dozvolili da vam se bivsa vrati. Jako vas je povredila i vase srce  place bolom neostvarene ljubavi. Sve prepustate razmisljnju i pitanjima kako i zasto? Mozda je vreme da napravite  presedan i da dozvolite drugu sansu obomu.

 

JARAC:

Nezni ste i plemeniti, a vase srce opet trpi i pati! Zasto se sudbina tako igra sa vama i vasom srecom? Vreme je da zvezde stanu na vasu stranu i da vas pomiluju.  I verujte da hoce u danima pred vama!

 

VODOLIJA:

Jako ste dobri i pravicni, ali suvise ste tvrdoglavi. Od vas zavisi vasa sreca, jer morate da popustite. Ako se vasa ljubav zeli   zaigrati sa srcem, a da ne budete ni ljubomorni, ni tvrdoglavi.  Onda bi zvezde stale na vasu stranu.

 

RIBE:

Vi ste jako poznati kao recita osoba koja se ne plasi da kaze sta misli.  Mozda cete doci u situaciju da nesto precutite partneru. Samo cete tako njegovu  iskrenost da stavite na ispit. Sve dalje, kao i vasa veza, zavisi od njegove iskrenosti.

Stranice: 1 2