Vreme je da jednom znaku osvane  NAJSRECNIJI DAN u zivotu!

Vreme je da jednom znaku osvane NAJSRECNIJI DAN u zivotu!

9. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da budete odlucni i da se zna  sta hocete. NIste ni svesni sta je vas prioritet, ali cete u momentu skontati. Bice to jedna osoba koja ce vas  povesti u bolje dane i lepsa ocekivanja. Samo je pratite.

 

BIK

Osecarte se lose u zadnje vreme a danas cete skontatii zasto.Oko vas su mnogi gori uspeli u necemu, a vi nemate ni stalnu vezu. Mnogo ste se ulenjili i zivite nezainteresovano za bilo sta. Danas ce  vas zainteresovbati jedn osoba.

 

BLIZANCI

Odavno je vreme da se okrenete samo svome partneru. Do sada su vam  bili svi drugi vazniji,  nego on. Sada cete konacno da shvatite da ste ga svo vreme zapostavljali. Od danas ce da bude drugacije.

 

RAK

Sve ste se kanili da okrenete novi list, ali nikako da to ucinite. Vreme je da ucinite  jedan novi potez i da se  srede vase misli. Zasto odugovlacite da lupite sakom od sto i da se  usmerite ka sebi i svome cilju, a ne tudjim ciljevima!

 

LAV

Uporno se trudite da pokazete  da ste  voljni da se priblizite osobi do koje vam je stalo.Vreme je da  budete precizni i jasni i da svoje srce stavite na prvo mesto. Pridjite joj i jasno joj recite  da ste voljni  da se osmelite i kazete sta osecate.

 

DEVICA

Nosite se sa vrlo teskom situacijom, ali ovaj dan je poseban.Moracete da razgranicite sta zelite i sta mozete. Odredite svoje prioritete i odmerite snage. Vreme je da danas budete jasni pred jednom osobom. Ona ce tek da poveriuje da je volite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2