SKRIVALICA za NAJBOLJEG: Ako si GENIJE,  moci ces da NADJES TRI RAZLIKE na ovoj slici!

SKRIVALICA za NAJBOLJEG: Ako si GENIJE, moci ces da NADJES TRI RAZLIKE na ovoj slici!

9. veljače 2023. 0 By Maja

Dragi nasi evo nas sa jos jednom skrivalicom za koju cete morati da odvojite malo vise vremena i da se skoncenrisete ukoliko zelite da je rijesite. Nece biti lako, ali na vama je da se potrudite i da rijesite nasu danasnju skrivalicu.

Kao sto vidite na slici se nalaze slatke sove koje su na prvi pogled sve identicne. Al naravno da nije tako je na slici su sakrivene tri razlike, a na vama je da ih pronadjete. I ovaj pu smo se potrudili da skrivalica bude malo teza, jer znamo koliko volite da rjesavate nase skrivalice  i zagonetke. Na slici se nalazi osam malih sova, ali tri se razlikuju od ostaliih. Potrebno je da posvetite malo vise paznje ukoliko zelite da rijesite nasu skrivalicu, jer detalji koji se razlikuju su zaista mali.

Ali mi ne sumnjamo u vas takmicarski duh, i znamo da necete odustati dok ne pronadjete sve tri razlike.

Fokusirajte se na sove, ali ne samo na njih. Ko sto vidite one stoje na grani, da li se i tu krije jedna razlika? Na vama je da rijesite ovaj zadatak sto prije mozete, ali mi znamo da ste uvijek uporni i da necete tako lako odustati.

Za one koji ne mogu da pronadju rijesenje, mi na narednoj stranici otkrivamo gdje se nalaze razlike na skrivalici koju smo danas za vas prirpremili. Ukoliko ne mozete da pronadjete rjesenje predjite na sljedecu stranicu, ali ipak se nadamo da na sljedecu stranicu prelazite samo kako bi uporedili vase rezultate sa nasim.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2