U narednih sedam dana dolazi do velikih i bitnih promena,  saznajte sa kim ce se SUDBINA POIGRATI…

U narednih sedam dana dolazi do velikih i bitnih promena, saznajte sa kim ce se SUDBINA POIGRATI…

11. veljače 2023. 0 By Maja

Horoskop do kraja sedmice otkriva svakom zodijaku sta su mu zvijezde pripremile. Velike promjene su najavu za neke znakove, nekome te promjene donose dobro, a nekome samo tugu i bol.

 

OVAN

U danima koji su pred vama vi cete morati da se suocite sa velikim problemima na poslovnom polju koja ce vam jako tesko pasti. Pred vama su promjene koje vam se nece dopasti jer vi cete morati da se suocite sa cinjenicom da cete morati promjeniti radno mjesto.

 

BIK

Pred vama su dani u kojima cete sa voljenom osobom napokon uzivati. Pred vama je sreca poslije mnogo problema koje ste imali. Promjene koje su pred vama samo vam dobro donose. Na poslovnom polju sve ostaje po starom.

 

BLIZANCI

Vi cete biti zadovoljni sa desavanjima na poslovnom polju, ali na polju ljubavi dolazi do problema. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliku tugu jer voljena osoba priznaje da vam nije bila vjerna. Velika tuga je pred vama koja ce vas natjerati da donesete veoma vazne odluke.

 

RAK

Do kraja sedmice sve vam polazi za rukom. Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo. Na poslovnom ali  i na polju ljubavi sve ce biti onako kako ste vi to zeljeli. Veliki ste sretni koji za probleme nece znati.

 

LAV

Vi cete biti zadovoljni jer na polju ljubavi dolazi do predivnih promjena. Pred vama  je jedan susret koji ce promjeniti sve. Vi cete se zaljubiti u osobu koja je vama uvijek bila sudjena. Do kraja sedmice vi cete samo za ljubavnu srecu znati.

 

DJEVICA

Bicete zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama jer vi cete ostvariti velike novce. Pred vama je sreca kao nikad do sada jer novcana sreca stize iznenada, ali u pravi cas. Napokon cete imati razloga da proslavite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2